fbpx

Βρείτε μας στα Social

Δημιουργική γραφή για παιδιά

Καλωσορίσατε στο μαγευτικό εργαστήριο βιβλίου για παιδιά! Εδώ, η φαντασία απογειώνεται και οι λέξεις γίνονται ζωντανές! Ανακαλύψτε μια κόσμο γεμάτον μυστήριο, περιπέτεια και ατελείωτη διασκέδαση.

Σε αυτό το εργαστήριο, οι μικροί μας φίλοι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε απίθανα μέρη μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Θα εξερευνήσουν ακατανίκητες ζούγκλες, θα περιηγηθούν σε μαγικά κάστρα και θα γνωρίσουν αξιαγάπητα πλάσματα που κρύβονται ανάμεσα στις σελίδες. Θα είναι οι ήρωες των ιστοριών τους και θα βιώσουν συναρπαστικές περιπέτειες που θα ενισχύσουν την φαντασία και την αναγνωστική τους κατανόηση.

Στο εργαστήριό μας, η μάθηση γίνεται μέσα από παιχνίδι και δημιουργία. Οι μικροί μας φίλοι θα αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και θα ενισχύσουν τη φαντασία τους μέσα από δραστηριότητες που εμπνέονται από τα αγαπημένα τους βιβλία. Θα γράφουν τις δικές τους ιστορίες, θα ζωγραφίζουν τον αγαπημένο τους ήρωα και θα δημιουργούν τις προσωπικές τους περιπέτειες.

Στο εργαστήριο μας, η φαντασία δεν έχει όρια! Θα ενθουσιαστείτε με την ανακάλυψη νέων κόσμων και θα αναπτύξετε την αγάπη για το διάβασμα. Οι ιστορίες θα ζωντανέψουν μέσα από τη φωνή και τη φαντασία σας, καθώς θα ταξιδεύετε από σελίδα σε σελίδα.

Η δημιουργική γραφή περιλαμβάνει μια ποικιλία λογοτεχνικών ειδών, όπως μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα, νουβέλες, βιογραφίες, μικρές ιστορίες και θεατρικά έργα. Αυτά τα έργα καταλαμβάνουν ένα ιδιαίτερο είδος προσοχής που μπορεί να χαρακτηριστεί ως λογοτεχνική.

Πέρα από τη λογοτεχνία, υπάρχουν πολλά άλλα είδη δημιουργικής γραφής, όπως η επαγγελματική γραφή, η δημοσιογραφία, η κινηματογραφική γραφή, η ακαδημαϊκή γραφή (που συχνά χωρίζεται σε φανταστική και ποιητική), και η τεχνολογική γραφή. Ο όρος “δημιουργική γραφή” μπορεί να αναφέρεται σε οποιοδήποτε είδος γραφής είναι πρωτότυπη και αυθεντική. Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας, ο συγγραφέας μεταφράζει τον κόσμο σε λέξεις με μια υποκειμενική προσέγγιση, παρουσιάζοντας τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν τη λογοτεχνία και τα αντικλείδια που συνδέουν τον αναγνώστη με αυτήν.

Αυτή η διαδικασία θέτει τον συγγραφέα αντιμέτωπο με τον γραπτό λόγο, καθώς και με τον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο του, προσπαθώντας να κατανοήσει τόσο τις λέξεις όσο και τις ιδέες. Οι λέξεις αποσκοπούν στην περιγραφή, τη θεματική ανάπτυξη και την αφήγηση, ενώ οι ιδέες πρέπει να εκφραστούν με απλό και κατανοητό τρόπο για το αναγνωστικό κοινό. Η δημιουργική γραφή δεν απλώς αναπαράγει την πραγματικότητα – την επαναδημιουργεί. Με τον τρόπο αυτό, αλλάζει τόσο τον αναγνώστη όσο και τον συγγραφέα, είτε παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη, διαφορετική ή βαθύτερη και ουσιαστική οπτική γωνία, είτε δημιουργώντας ιστορίες και πλοκές που εκφράζουν ζωντανά την κοινή ανθρώπινη εμπειρία.

Ένα παιδικό σεμινάριο δημιουργικής γραφής μπορεί να βοηθήσει ένα παιδί να “ξεκλειδώσει” και να αναπτύξει πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του, πέρα ​​από τις γλωσσικές δεξιότητες. Αυτό το σεμινάριο μπορεί να προσφέρει τα εξής:

 1. Βελτίωση της έκφρασης και της γραπτής επικοινωνίας
 2. Έκφραση των σκέψεων μέσω γραπτού και προφορικού λόγου
 3. Ανάδειξη των ικανοτήτων του παιδιού
 4. Έκφραση και ρύθμιση συναισθημάτων, βελτίωση της ψυχικής υγείας
 5. Ανάπτυξη και ενίσχυση της φαντασίας
 6. Αύξηση της αυτοπεποίθησης στην επικοινωνία.

Μέσω μοναδικών παιδαγωγικών προσεγγίσεων, με βάση τη φαντασία και τη διασκέδαση, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με συγγραφικές και αφηγηματικές τεχνικές, αναπτύσσουν την αγάπη για το βιβλίο και βελτιώνουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες.

Είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία στο μαγικό εργαστήριο βιβλίου μας; Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά του κόσμου των λέξεων και να γίνουμε φίλοι με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία σε μια περιπέτεια γεμάτη γνώση, διασκέδαση και ατελείωτη φαντασία!

Age

4-10 Ετών

Class Time

Δευτέρα 18.00-19.00 (ηλικίες 4-6) και 19.30-20.30 (ηλικίες 7-10)

Tution Fee

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μοναδικά Προγράμματα

Κλείστε την θέση σας

Δείτε Ακόμη

Χειροτεχνίες & Κατασκευές για ΠαιδιάΧειροτεχνίες & Κατασκευές για Παιδιά

Χειροτεχνίες & Κατασκευές για Παιδιά

Οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές για παιδιά είναι μια εξαιρετική

 • AGE: 4-10 Ετών
 • Class Time: Παρασκευή 18.00-19.00 (ηλικίες 4-6) και 19.30-20.30 (ηλικίες 7-10)

Δημιουργική γραφή για παιδιά

Καλωσορίσατε στο μαγευτικό εργαστήριο βιβλίου για παιδιά! Εδώ, η φαντασία

 • AGE: 4-10 Ετών
 • Class Time: Δευτέρα 18.00-19.00 (ηλικίες 4-6) και 19.30-20.30 (ηλικίες 7-10)
Εργαστήριο Ζωγραφικής για ΠαιδιάΕργαστήριο Ζωγραφικής για Παιδιά

Εργαστήριο Ζωγραφικής για Παιδιά

Ανακαλύψτε την μαγεία της ζωγραφικής! Το εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά

 • AGE: 4-10 Ετών
 • Class Time: Παρασκευή 18.00-19.00 (ηλικίες 4-6) και 19.30-20.30 (ηλικίες 7-10)

Πειράματα, messy και sensory play

Το Messy Play είναι μια δραστηριότητα παιχνιδιού που επικεντρώνεται στην

 • AGE: 4-10 Ετών
 • Class Time: Τετάρτη 18.00-19.00 (ηλικίες 4-6) και 19.30-20.30 (ηλικίες 7-10)
x
Καλέστε μας